Ledige stillinger – Adresseavisen Studio

Ledige stillinger

Adresseavisen Studio er en spennende, nytenkende og ambisiøs aktør i det trønderske byråmiljøet. I løpet av få år har vi etablert oss som en komplett tjenesteleverandør innen digital markedsføring, merkevarebygging, konseptutvikling og synlighets-/optimaliseringsprosesser.

Gjennom konseptene Brand Studio og Marketing Studio har vi vært i stand til å tilby innholdsproduksjon, webutvikling, grafiske design, søkemotoroptimalisering, analyser, performance, programmatisk annonsering, videoproduksjon mm. Alt dette er tjenester som løses blant egne, faglige dyktige medarbeidere. Vi opplever kraftig vekst og nå søker vi nye kolleger.

Digitale Markedsførere

Jobben som digital markedsfører er både spennende og krevende. Din kompetanse vil styrke våre forutsetninger til å engasjere viktige målgrupper, og du vil få muligheten til å ta ansvar og utvikle deg faglig.

Vi ser etter seg som er PPC- & SoMe-spesialist med erfaring fra oppsett, drift, administrasjon og analyse av betalt annonsering.

SØK HER

Art Director

Vi ser etter en Art Director med et hode som er sterk på grafisk utforming og god på forskjellig kommunikasjon. Kort og godt er vi på jakt etter deg som har utpreget sans for god reklame, elsker utfordringer og er kreativ inn til ryggmargen.

Vi ser etter deg som har utdannelse innen Art Director, grafisk design eller lignende.

SØK HER

Grafisk Designer

Vi søker etter en idérik og entusiastisk grafisk designer med sterke kreative evner. Hos oss blir dine oppgaver å lage spennende løsninger for kundene våre, enten det er til displayannonser eller trykte medier.

Siden vi har mange ulike oppdrag, kommer du også til å få utfolde deg med å utvikle kampanjesider, landingssider og småskala nettsider.

SØK HER