Ledige stillinger – Adresseavisen Studio

Ledige stillinger

Adresseavisen Studio er en spennende, nytenkende og ambisiøs aktør i det trønderske byråmiljøet. I løpet av få år har vi etablert oss som en komplett tjenesteleverandør innen digital markedsføring, merkevarebygging, konseptutvikling og synlighets-/optimaliseringsprosesser.

Gjennom konseptene Brand Studio og Marketing Studio har vi vært i stand til å tilby innholdsproduksjon, webutvikling, grafiske design, søkemotoroptimalisering, analyser, performance, programmatisk annonsering, videoproduksjon mm. Alt dette er tjenester som løses blant egne, faglige dyktige medarbeidere. Vi opplever kraftig vekst og nå søker vi nye kolleger.

Full stack utvikler

Vi søker en full stack utvikler med designer-erfaring. Du vil primært jobbe med å designe og utvikle nettsider og nettløsninger for vår kundeportefølje, og vil sitte i et team med webutviklere, prosjektledere, performance markedsførere, grafisk designere og innholdsprodusenter.

Du brenner for å optimalisere brukeropplevelsen på nettsider, forstår viktigheten av SEO, klikk og konverteringer og god kontroll på Google Analytics. Dessuten har du et skarpt øye for grafikk og design.

Det legges til rette for at du skal lære mye, samtidig som det forventes at du bidrar med egne ideer og løsningsforslag. Du har evnen til å jobbe selvstendig og planmessig samtidig som du har støtte fra resten av teamet.

Send oss din søknad og CV eller LinkedIn-profil via knappen nedenfor.

SØK HER